Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanriöver Çok Amaçlı Salonu Açılış Töreni

20 Ağustos 2022 tarihinde yaşanan kazada kazazedelere yardım ederken, arkadan gelen bir otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden gazeteciler Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanriöver anısına okulumuzda gerçekleştirilen çok amaçlı salonun açılış törenini gerçekleştirdik.

Muhammed Abdülkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver  Çok Amaçlı Salonumuzun açılış töreninde bizleri yalnız bırakmayan Merhum Gazetecilerimizin ailelerine, Vali Yardımcımız Sn. Murat AKYÜZ'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yasin TEPE'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet YAĞCI'ya teşekkür ederiz.

Bu vesileyle bu güzel salonun meydana gelmesinde sayısız emek gösteren tüm destekçilerimize ve ilk günden bu yana binbir özveriyle çalışan okulumuz öğretmen, öğrenci ve idarecilerine teşekkür ediyoruz.

19-01-2024

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024