KARAKESEK İLKOKULU
Karakesek Köyü Şehitkamil GAZİANTEP

VİZYON

Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hakkettiği yere getirmek için, sürekli çalışan, düşünen üreten bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Amacımız kendine güvenen bireyler yetiştirmek.

Öğrencilerimiz Türkiye geneli yapılan sınavlarda dereceye girmektedirler.

Normal Öğretim

Uydu İnternet (VSAT)

50 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz merkeze 50 km uzaklıkta Karakesek Mahallesinde eğitim öğretim vermektedir.